ADABIYOTDA LIRIKA VA LIRIK QAHRAMON TUSHUNCHALARI - Ro‘ziyeva , Dilyayra Nurmurodovna; Obidova, Adiba Bahodirovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada adabiyotimizda ko‘p uchraydigan lirika va lirik qahramon tushunchalari yoritilgan.Shu bilan birga lirik qahramonlar yaqqol tasvirlangan adabiy durdonalardan misollar keltirilgan .