V.SHEKSPIRNING “OTELLO” FOJIASIDA TUSHNING YORITILISHI - Qurbonova , Nodira Roziqovna; Ro‘ziyeva , Dilyayra Nurmurodovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ush bu maqolada siz mashhur ingliz yozuvchisi V.Shekspirning “Otello” asarida tush tasviridan mahorat ila foydalanganiga govoh bo‘lasiz. Uning qalamiga mansub ushbu fojiada boshqa asarlaridan farqli o‘laroq “tush” motivi aynan kelajakda sodir bo‘ladigan noxush hodisalardan ogohlik berish maqsadida qo‘llanilgan. Ushbu maqolada asar qahramolarining ko‘rgan tushlaridan misollar va izohlar bilan tanishishingiz mumkindir.