MIXAIL BULGAKOV ROMANI “USTA VA MARGARITA” HAQIDA - Ro‘ziyeva , Dilyayra Nurmurodovna; Rustamova, Nigora Barotovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jahon adaboyotida o‘zidan o‘chmas iz qoldirgan Mixail Bulgakovning mashhur romani “Usta va Margarita” ning yozilish tarixi haqida bilib olishingiz mumkin. Shuning dek qisman adib hayoti haqida ma’lumotga ega bo‘la olasiz.