AVTOMOBIL TRANSPORTI –ATROF-MUHIT IFLOSLANISHIDAGI ASOSIY MANBA: MUAMMOLAR, SABABLAR VA YECHIMLAR - Jurayev, Baxodir Botirovich; Mengliqulov, Jonibek Ramazon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada IyoDli avtomobillardan chiqadigan chiqindi gazlarning atrof-muhitga yetkazadigan salbiy ta’siri, uning oqibatlari, va ularning atrof-muhitga ta’sirini kamaytirish masalalari keltirilgan. Shuningdek, muqobil yonilg‘ilarni qo‘llash orqali chiqindi gazlar miqdorini kamaytirish yo‘llari asoslangan.