MATEMATIKA DARSLARIDA IJODIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH SHARTLARINING DIDAKTIK KOMPLEKSINI AMALIYOTDA QOʻLLASH YOʻLLARI - To‘xtasinov , Dadaxon Farhodovich; Abdullayeva , Sabohat Hamidjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Quyida keltirmoqchi bo‘lgan fikrlarimizda matematika darslarida ijodiy tafakkurni rivojlantirish shartlarining didaktik kompleksini amaliyotda qo‘llash va matematika darslarida kreaktiv metodlardan foydalanish yo‘llari haqida ma’lumotlar keltirilgan.