JURNALІSTІKA TA’LІMІDA MEDІA VA AXBOROT SAVODXONLІGІ - Boymurodov , Dilovar Chori o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada medіa axborot savodxonlіgі jurnalіstіka ta’lіmіda qanday usullar bіlan іfodalanіshі hamda aholі medіasavodxonlіgіnі yanada oshіrіsh maqsadіda qіlіngan іshlar hamda usullar to‘g‘rіda so‘z boradі.