IQBOL MIRZO IJODIDA ZOOMORFIK METAFORANING POETIK VOSITA SIFATIDA QO‘LLANILISHI - Rajabova , Nilufar Qadamboyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada el suygan shoir Iqbol Mirzo ijodida uchraydigan zoomorfik metaforalar tasnifi va talqini yoritilgan. Zoomorfik metaforalarga misol sifatida shoir ijodidan turfa misollar keltirilgan.