ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANGAN HOLDA DARS MASHG‘ULOTINI TASHKIL ETISH METODLARI - Zokirov, Sanjar Ikromjon o‘g‘li; Rahmatova , Gavharoy Muhammadali qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim jarayoniga o‘yinli yondashuv va o‘yin elementlaridan foydalanish usullari muhokama qilingan. Amaliy informatika ta’lim yo‘nalishi talabalari bilan o‘tkazilgan pedagogik tajriba va uning natijalari keltirilgan. Olingan eksperimental ma’lumotlarga asoslangan holda, o‘quv jarayonida kompyuter o‘yinlari elementlaridan foydalanish yuqori samaradorlikka erishishga imkon berishini ta’kidlangan.