ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЎҚИТУВЧИНИНГ ПЕДАГОГИК МАҲОРАТИНИНГ ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - Сафаров, Н.Ҳ (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада таълимда ўқитувчи фаолиятининг муҳим аҳамияти, педагогик маҳорат, ўқитувчининг педагогик маҳоратининг компонентлари, педагогик маҳоратни шакллантирувчи омиллар замонавий ўқитувчининг бурчи ва масъулияти тўғрисида фикр ва мулоҳазалар юритилган.