TRANSCHEGARAVIY ZARAFSHON DARYOSI SUVLARIDAN OQILONA FOYDALANISH MUAMMOLARI - Po‘latov, S.А.; Tursunov, X.T. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunga kelib daryolardan foydalanishda ko‘plab muammolar kelib chiqmoqda. Shu o‘rinda Zarafshon daryosidan ham foydalanishda turli muammolar yuzaga kelmoqda. Ushbu maqola orqali Zarafshon daryosida mavjud muammolar ochib berilishga harakat qilingan.