TANK BO‘LINMALARIDA ERGONOMIKA - Davletov , Bexzod Xalikovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada muallif tankchi qism va qo‘shilmalar asosini tank - ekipaj tizimi tashkil etishi, tank-ekipaj tizimini jangovar samaradoriligini potensial darajasini aniqlash va tank ekipajlarining ergonomikasi hamda insonning sutkalik biologik ritmi to‘g‘risida ma’lumotlar bergan.