O‘RTA TA’LIM TIZIMIDA FIZIKA FANINI O‘QITISHNING MUAMMO VA YECHIMLARI - Elmuradova , Nafosat (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada fizika fanini o‘rta maxsus ta’lim tizimida o‘qitish usullari, zamonaviy texnologiya va metodlardan foydalangan holda o‘quvchilarni qiziqtira olish masalalari xususida fikrlar bildirilib tahlil qilingan.