YEVROPADA “UYG‘ONISH DAVRI” USLUBLARINING SHAKLLANISHI - Naimova , Dilbar Numonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
“Barokko va rokoko,modern” uslublari Uyg‘onish davri uslubi bo‘lib, XV-XVI asrlar Yevropa madaniyati tarixidagi davr o‘rta asrlar madaniyati o‘rniga kеlgan yangi davr.