KAMBAG‘ALLIK - IJTIMOIY-IQTISODIY MUAMMO - Asqarova , Adolatxon Mamatxonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tezisda kambag‘allik xalqaro hamjamiyatda kambag‘allikni belglashning chegaralari, yondoshuvlar hamda uning ijtimoiy-iqtisodiy oqibatlari va O‘zbekistonda kambag‘allikning statistikasi hamda unga qarshi kurashda xorijiy tajriba bilan birgalikda aholining iqtisodiy tafakkurini, munosabatini o‘zgartirish kabi qarashlar yoritilgan.