OILAVIY MUNOSABATLARDA MILLIY QADRIYATLARNING BOLA TARBIYASIGA TA’SIRI - Sadatova , Nodira (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada oilada ota-ona va bolalar o‘rtasidagi munosabatlarni to‘g‘ri yo‘lga qo‘yish, oilaviy munosabatlarda sog‘lom muhitning yuzaga kelishi, bolalar tarbiyasining to‘g‘ri olib borilishi, individual-psixologik xususiyatlarning shakllanishiga ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilingan.