САЛОҲИЯТЛИ КАДРЛАР ЗАХИРАСИГА КИРИТИЛГАН НОМЗОДЛАР РАҲБАРЛИК ЛАВОЗИМЛАРИГА ТАЙЁРЛАНМОҚДА - Юлдошева , Барно Худойберди қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Давлат фуқаролик хизмати” тўғрисидаги қонун, “Миллий кадрлар захираси”, “Салоҳиятли кадрлар захираси” ни шакллантириш, номзодларнинг малакасини ошириш ва унинг аҳамияти ҳақида фикр юритилади