CHIZMACHILIK FANINI BOSHQA FANLAR BILAN INTEGRATSIYALAB O‘QITISH METODIKASI - Muhammadiyeva, Durdona Odil qizi; Xalimov , Moxir Karimovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada chizmachilik fanini boshqa fanlar bilan integratsiyalab o‘qitish asosida dars samaradorligini oshirish masalalari bo‘yicha tavsiyalar berilgan.