МУРАККАБ ТЎҚИМАЛАР АСОСИДА СПОРТ УСЛУБИДАГИ ПОЯФЗАЛ УСТЛИГИ УЧУН ИККИ ҚАТЛАМЛИ ТРИКОТАЖ ТЎҚИМАЛАРИНИ ОЛИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Турсункулова, Махсуда Суяркуловна; Ёқубханов , Неъматжон Нуриддин ўғли; Мелибаев , Умаржон Хайдарович; Холиқов , Қурбонали Мадаминович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Замонавий икки ясси игнадонли трикотаж тўқув машиналарининг технологик имкониятларидан фойдаланиб, игналари ластик тартибда жойлаштириб поябзал устлиги сифатида қўллаш учун мўнжалланган янги тузилишли икки қатламли трикотаж тўқималарини олиш технологияси тадқиқ этилган.