BIOLOGIYA FANINI INGLIZ TILIDA O‘QITISHDA SAMARADORLIKNI TA’MINLASH - Kamolova Mahliyo (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Biologiya fanini ingliz tilida o‘qitishda samaradorlikni ta’minlash. Samaradorlikni ta’minlashda metodlar qo‘llash, darslikni mukammalligiga qarab ingliz tiliga ixtisoslashtirish. Tizimni loyihalash va ongli o‘zlashtirishga erishish.