BOLA TARBIYASIGA PSIGOLOGIK YONDASHUVNING NAZARIY ASOSLARI - Qurbonova , Iqbol Usmonovna; Jumayeva, Guluzar Hayot qizi; Jo‘rayeva , Sayora Tolibovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada bola tarbiyasiga oid yondashivlar, bola tarbiyasining muhim jihatlari hamda bola tarbiyasi psixologik yondashuvga psixologik qarashlari haqida so‘z yuritilgan.