ZARAFSHON MILLIY TABIAT BOG‘I AVIFAUNASINING BIOTOPIK TARQALISH XUSUSIYATLARI - Turdoliyev, Mirjalol Nosir o‘g‘li; Belyalova, Leyla Enverovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Zarafshon milliy tabiat bog‘ida qushlarning tarqalishi haqida ba’zi ma’lumotlar keltirilgan. Maqolada tadqiqot qilinadigan hududning biotopik tuzilishi tasvirlangan. Qo‘riqxonada 5 ta tipik biotop mavjud. Qushlarning dominant turlari soni berilgan.