QO‘SHMA GAPLAR HAQIDA BA’ZI MULOHAZALAR - Salimov , Azizbek Samat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
G‘ulomov A., Asqarova M. Hozirgi o‘zbek adabiy tili hamda Umumiy o‘rta ta’lim 9-sinf “Ona tili” darsligida qo‘shma gaplarning berilishi haqida ba’zi mulohazalar keltiriladi.