BОSHLANG‘ICH SINFDA IJОDIY TAFAKKURNI RIVОJLANTIRISHNING PEDAGОGIK ASОSLARI - To‘xtasinov , Dadaxon Farhodovich; Gafurova , Mahfuza Abbosovna; Abdullayeva, Sabohat Hamidjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Biz quyida keltirmoqchi bo‘lgan fikrlarimizda bоshlang‘ich sinfda ijоdiy tafakkurni rivоjlantirishning pedagоgik asоslari, ijod va ijodkorlik atamalari, tafakkur tushunchasiga to‘xtalib o‘tganmiz. Bu orqali mavzuyimizni yoritib berishga harakat qilganmiz.