BOSHLANGʻICH SINF OʻQISH DARSLARIDA BADIIY MATNNI TAHLIL QILISH METODIKASI - Qurbonova, B.; G‘ulomova, O. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘qish darslarida badiiy matnlar tahlilini amalga oshirishning dolzarbligi yoritib berilgan. Shuningdek, badiiy adabiyot tahlili jarayonida o‘quvchilarni mustaqil fikrlashga o‘rgatish masalasi ilmiy jihatdan tahlil qilingan.