PAXTA CHIGITINI TUKSIZLANTIRUVCHI RESURSTEJAMKOR QURULMA - Rashidova , Shahribonu Shodmonbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada paxta chigitni tuksizlantirish usullari va paxta chigitini kuydirishning an’anaviy usullardan afzalligi yoritib berilgan.