СУЗУВЧИ НАСАДКАЛАР ИШТИРОКИДА ПАХТА МОЙИНИ ДЕЗОДОРАЦИЯЛАШ ЖАРАЁНИНИ ОПТИМАЛЛАШТИРИШ ВА СИФАТ КЎРСАТКИЧЛАРИ ТАХЛИЛИ - Султанов, С.Х.; Нурдинбоева., О.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада пахта мойини дезодорациялаш жараёнини компьютерда моделлаштириш натижалари минимал ишлаб чиқариш ҳаражатлари минимал бўлган ҳолатларда юқори сифатли, инсон организми учун безарар пахта мойи тайёрлашнинг оптимал шароитларини тавсия қилиш имконини беради.