FANLARNI O‘QITILISHIDA BARQAROR DIQQATNI TA’MINLASH USLUBLARI. BILISH JARAYONLARINING AHAMIYATI - Jo‘rayeva , Nafisa Elmurodovna; Davronova , Dilafro‘z Samadovna; Iskandarova, Zebiniso Tuyg‘unovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bilamizki, umumta’lim maktabida tarbiyalanayotgan har bitta tarbiyalanuvchi ongining psixik rivojlanishi ahamiyatga molik sohadir.Dars jarayonida diqqatning ko‘chishi va barqaror iqrorning uzoq muddat davomiyligini ta’minlash, rivojlanishning ahamiyati haqida so‘z boradi.