UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA FANLARNI O‘TILISHIDA O‘QUVCHILAR BILAN INDIVIDUAL ISHLASH USULLARI VA AHAMIYATI - Jo‘rayeva , Nafisa Elmurodovna; Davronova, Dilafro‘z Samadovna; Iskandarova, Zebiniso Tuyg‘unovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolani yoritilish jarayonida umumta’lim maktablarida dasrlarning inson va o‘quvchilar ongida ma’naviy va estetik ong faoliyatini yoritish va boyitish, yosh avlodni yetuk qilib tarbiyalashda fanlarning o‘rni va ahamiyati haqida so‘z boradi. Fanlar hilma-hil. Ulardan o‘quvchilarga ma’naviy ozuqa yetqazib bera oladiganlanlarini tanlab, mavzu jihatidan mukammal ekanligini izohlab taxlil qilish orqali yetqazib bera olishimiz kerak.