TEXNOKRATIK PARADIGMADA NOAN’ANAVIY MATNLARDAN FOYDALANISH - Yuldasheva , Dilafruz Maxamadaliyevna; Orifjonova , Mavludaxon Abduqaxxor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola rivojlanayotgan texnokratik jamiyatda ta’lim-tarbiya texnokratik bolalarning aqli-idrokini, bolalar kitobxonligini oshirish masalalariga, ularning kitobxonligini oshirishda noan’anaviy matnlardan foydalanish usullari bayon etilgan. Shoir Abdurahmon Akbarning ayrim she’rlari tahlilga tortilgan. Misollar bilan izohlangan.