МАҚОЛЛАРДА ЛИБОС НОМЛАРИНИНГ ИФОДАЛАНИШИ - Холиқова , Ҳафизахон Вохидовна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада мақолларда қўлланилган либос номлар орқали сўз манипуляциясининг вужудга келиши ёритилиб берилган. Мисоллар орқали изоҳланган.