AUTODOCK ДАСТУРИ ЁРДАМИДА ПИКАРНОВИРУС БИЛАН ХИНАЗОЛОН-4 ҲОСИЛАЛАРИНИНГ БОҒЛАНИШИНИ ЎРГАНИШ - Рахмонов , Б.Д.; Мансуров, Д.А.; Якубов, У.М.; Хаитбаев , А.Х. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Autodock дастури ёрдамида 3-гексил хиназолон-4 нинг Пикарновирус (PDB ID: 3NKY) билан боғланиши ўрганилган. Ўрганилаётган бирикмаларнинг оқсил билан ҳосил қилган боғланиш энергиясининг (БЭ) оптимал диапазони -4.33-5.75 ккал/моль ташкил қилади.