AUTODOCK ДАСТУРИ ЁРДАМИДА ЭПИЛЕПСИЯ ОҚСИЛИ БИЛАН ХИНАЗОЛОН-4 ҲОСИЛАЛАРИНИНГ БОҒЛАНИШИНИ ЎРГАНИШ - Рахмонов , Б.Д.; Мансуров, Д.А.; Якубов, У.М.; Хаитбаев , А.Х. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Autodock дастури ёрдамида 2-метил, 3-гептил хиназолон-4 нинг Эпилепсия оқсили (PDB ID: 6R82) билан боғланиши ўрганилган. Ўрганилаётган бирикмаларнинг оқсил билан ҳосил қилган боғланиш энергиясининг (БЭ) оптимал диапазони -4.95-5.42 ккал/моль ташкил қилади.