SOBIQ ITTIFOQ DAVRIDA O‘ZBEKISTON SSSRNING IJTIMOIY-IQTISODIY HAYOTIDAGI MUAMMOLAR - Kendjayev , Yakub Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola Respublikamizning o‘tgan asrning o‘rtalaridan XX asrning 90 yillariga qadar mamlakatimiz hududida sovet hokimyatining olib borgan islohotlari natijasida ichki hayotda vujudga kelgan ijtimoiy-iqtisodiy muammolarnng kelib chiqishi va unga xalqimizning munosabatini ochib berishdan iboratdir.