KICHIK BIZNESNI IQTISODIY RIVOJLANISH OMILI SIFATIDA - Abduazizov , Ilkhomjon Abduazizovich; Qambaraliev , Sunnatillo Sultonbek o‘g‘li; Ismoilov, Javohir Nurulla o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning bugungi holati, kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish hamda davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash muammolari haqida so‘z boradi. Statistik ma’lumotlar asosida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish xususiyatlari va ularni bartaraf etish chora-tadbirlari to‘g‘risida xulosalar berildi.