SHASHMAQOM MUSHKILOT BO‘LIMINING NAZARIY ASOSLARI - Halimov , SHerzod SHaxriddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola o‘zbek xalqiningbebaho oltin xazinasi hisoblangan “Shashmaqom” saboqlari xususida so‘z boradi. Shuningdek, Shashmaqomning cholg‘u qismlari borasida ilmiy-nazariy fikr va mulohazalar atroflicha maqolada aks etadi.