YOSHLAR MA’NAVIYATINI SHAKLLANTIRISHDA HUQUQIY TA’LIMNING O‘RNI - Qosimov , Xamidullo Abduqaxxor o‘g‘li; Bulturov , Jamshidbek Soxibjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ma’naviyat va huquq fanlarining ta’lim tizmidagi o‘rni, Zamonaviy bilim ko‘nikmalarga va zamonviy kasb xunarlarga, oʻz mustaqil fikriga ega bo‘lgan yoshlarni o‘z huquqlari anglashi hamda milliy va umuminsoniy qadriyatlar ruhida tarbiyalash, Huquq fanlari bugungi yoshlarni huquqiy salohiyatni oshirishda hamda bilimlarni mustahkamlaydi, shular haqida maʼlumotlar berilgan.