KRAN ELEKTR JIXOZLARIGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Maxsudov, Moxirbek Tolibjonovich; Abdixoshimov, Muslimbek Abdulboqi o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunda kran mexanizmlarini ekspluatatsiyasini maxsus talablariga javob beradigan maqbul seriyali elektr mashinalari va jihozlar ishlab chiqarilmoqda va takomillashtirilmoqda.