TOHIR MALIK VA NAVOIY ASARLARIDA PAND-NASIHAT RUHIYATI TASVIRI - Egamberdiyeva, Nilufar Quvondiqovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Tohir Malik va Navoiy asarlaridagi o‘xshashliklar, pand-nasihat ruhiyatining berilishi tahlil qilingan.