MEHNAT HUQUQINING TERMINOLOGIK MUAMMOLARI - Mustafayeva , Nafosat Mirzayor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada mehnat huquqi terminologiyasi va terminlarni qo‘llash muammolari, xalqaro va xorijiy terminlardan foydalanish kabi masalalar muhokama qilingan. Bundan tashqari, termin qo‘llash bilan bog‘liq muammolar yuzasidan mehnat huquqida terminologiyani takomillashtirish, mehnat qonunchiligi lingvistikasini yanada rivojlantirish bo‘yicha ilmiy asoslangan va muhim ahamiyat kasb etuvchi takliflar ishlab chiqilgan.