QUYOSH PANELLARI VA ULARNING ISHLASH PRINTSIPLARI - Ahmedov , Durbek Madaminjon o‘g‘li; Vahobov , Abduqodir Ahmadjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ko‘p afzalliklariga qaramay, quyosh panellari ham ba’zi cheklovlarga ega. Asosiy cheklovlardan biri bu ularning yuqori boshlang‘ich narxi bo‘lib, bu ularni ko‘plab uy xo‘jaliklari va korxonalar uchun sotib ololmaydi. Biroq, so‘nggi yillarda quyosh panellarining narxi doimiy ravishda pasayib bormoqda va quyosh panellarini o‘rnatishni yanada qulayroq qilish uchun turli xil moliyalashtirish variantlari mavjud.