VIRTUAL TA’LIM MUHITINING AFZALLIKLARI - Raximov , Farrux Boltayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada virtual ta’lim muhitining afzalliklari, foydali jihatlari va virtual ta’lim texnologiyalardan foydalanishning bugungi kundagi imkoniyatlari keltirilgan. Maqolada virtual ta’lim muhitida hozirgi zamon o‘qituvchisi o‘quv jarayoni virtual o‘quv muhitida qanday amalga oshirilishini, o‘qituvchilar dars materiallari bilan qanday tanishishi, topshiriqlarni qanday topshirishlari, forumlarda ishtirok etishlari, muloqot qilishlari va boshqalar bayon qilingan.