ИҚТИСОДИЙ ЎСИШНИ ТАЪМИНЛАШДА МЕҲНАТ МИГРАЦИЯСИНИНГ РОЛИ - Олтаев, Ш.С. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада меҳнат миграциясининг мамлакат иқтисодиётига таъсири, унинг ижтимоий ва иқтисодий жиҳатлари ҳамда ҳозирги молиявий ресурсларнинг катта миқдорини ташкил этадиган меҳнат миграцияси ҳажмининг ўсиши шароитида уларни иқтисодиётга таъсири механизмини кучайтириш керак эканлиги баён этилган.