IJODIY HIKOYA QILISHGA O‘RGATISHNING MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARGA TA’SIRI - Yuldasheva, Dilafruz Maxamadaliyevna; Maziyayeva, Muqaddasxon Esonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada martabgacha yoshdagi bolalar nutqini o‘stirishda ijodiy hikoya qilishga o‘rgatishning nazariy asosalari masalalariga ijobiy yondashgan.