ENERGIYA TA’MINOTI TIZIMIDA ENERGIYA TEJASH USULLARI - Yigitaliyev , Mamurjon Saidaxmat o‘g‘li; Igamberdiyev, Boburjon Tohirjon o‘g‘li; Xabibullayev, Muhammadabdulloh Axmadullo o‘g‘li; Xabibullayev, Muhammadabdulloh Axmadullo o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada energiya ta’minoti tizimida energiya tejash bo‘yicha bir qancha fikrlar keltirib, asosan xozirda foydalanilayotgan muqobil energiya manbalar haqida yozilgan. Quyidagi uslublarni va muqobil energiya manbalarni qo‘llagan xolda elektr energiyamizni oz miqdorda bo‘lsa xam tejashga erishamiz va bu yilda davomida katta miqdordagi elektr energiyani xosil qiladi.