ASTRAXAN XONLIGINING TASHKIL TOPISHI - Ro‘zmetova , Guli Davronbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Astraxon xonligining tashkil topishi, uning ijtimoiy-iqtisodiy ahvoli, Rossiya tomonidan egallanishi va Buxoro xonligi bilan siyosiy aloqalari haqida yoritib berilgan.