“ҰЛЫ ДАЛА ДАНАСЫ ҚОЖА АХМЕТ ЯССАУИ” - Сайфудинова, Насиба Сайдрахым қызы; Байзаков, Жандос Абдазимович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Қожа Ахмет Яссауидің аңызға айналған қызықты өмірі жайлы сөз өрбиді. Қода Ахмет Яссауи сопылық дүниетанымның негізін қалаушы. Хақ жолда жүруші адам болып келер ұрпаққа танылған.