RENTGEN APPARATLARIDA TASVIR SIFATI REYTINGI - Elmurotova, D.B.; Jo‘raqulov , Sh.R. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tibbiy rentgen diagnostikasida past aniqlikdagi tasvir qabul qiluvchilardan foydalanish imkoniyati matematik jihatdan asoslanadi va tibbiy diagnostikada rentgenografiyaning turli usullarini qiyosiy tahlil qilish uchun shaffoflik tushunchasi kiritiladi va uni baholashning analitik usuli ishlab chiqiladi.