SHIRINMIYA (GLYCYRRHIZA GLABRA L.) O‘SIMLIGINING BIOTEXNOLOGIK XOSSALARI VA AXAMIYATI TO‘G‘RISIDA - Xamidov, G‘ulom; Tursunboyeva, Moxira Davronboy qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada shirinmiya (Glycyrrhiza Glabra L.) o‘simligining bioekologik xossalari, biologik faol moddalari hamda shifobaxshlik, biotexnologik xususiyatlari, qo‘llanilish sohalari, tibbiyot va farmatsevtikadagi o‘rni, sanoatning turli sohalari oziq-ovqat, kimyo, metallurgiya sanoatida ishlatilishi hamda istiqbolli yo‘nalishlar turli manbalarni o‘rganish orqali bayon etilgan.