IS’HOQ OTA ZIYORATGOHI: TARIXI VA BUGUNI - Allayarova, Sevinch (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati Mirishkor tumani hududida joylashgan Is’hoq ota ziyoratgohi tarixi va bugungi kundagi holati haqida tarixiy manba va adabiyotlar orqali ma’lumot beriladi.