MAKTAB O‘QUVCHILARINI DARSDAN BO‘SH VAQTLARIDA TO‘GARAKLARGA JALB ETISH ORQALI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH - Umarova, Fotima Abduraximovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada bugungi kunda umumiy o‘rta ta’lim maktablarida taxsil olayotgan o‘quvchilarda ijodiy qobiliyatni shakllantirish to‘g‘risida so‘z borgan. O‘quvchilarni texnologiya fanlari orqali kasbga yo‘naltirish to‘g‘risida ko‘rsatmalar berilgan.